torsdag, februar 16th, 2017...5:56

Real Madrid overvinder perlemål med lækkerier på stribe

Jump to Comments

<P class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 0pt”><SPAN lang=EN-US><FONT size=3 face=”Times New Roman”>Real <?xml:namespace prefix = “st1” ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags” /><st1:State w:st=”on”><st1:place w:st=”on”>Madrid</st1:place></st1:State> med mange fans støtte. Den super fodbold stjerne aldrig stoppe hans fødder for at gøre ham mere berømt. <B style=”mso-bidi-font-weight: normal”><A href=”http://www.fodbold-trojerdk.com/”><FONT color=#0000ff>billige fodboldtrøjer</FONT></A></B> har en god præstation i Champions League, han også være en af de mest værdifulde spiller i verden.</FONT></SPAN></P>
<P class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 0pt”><SPAN lang=EN-US><FONT size=3 face=”Times New Roman”>Derefter stod der Real Madrid på det hele. Både Cristiano Ronaldo og Karim Benzema brændte store chancer efter mønsterangreb. Ronaldo sparkede over, og Benzema vippede bolden på foden af stolpen. Før vi ser Cristiano Ronaldo kæmpe i fodbold, vil han klæde sig i det nye design <B style=”mso-bidi-font-weight: normal”><A href=”http://www.fodbold-trojerdk.com/945-nike-mercurial/946-nike-mercurial-superfly”><FONT color=#0000ff>Billige Nike Mercurial Superfly fodboldstøvler</FONT></A></B> i vores synsfelt.</FONT></SPAN></P>
<P class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 0pt”><SPAN lang=EN-US><FONT size=3 face=”Times New Roman”>Efter 54 minutter lavede Real Madrid så hattrick i lækkerier. Casemiro viste stor skudteknik og overblik, da han helflugtede en nedfaldsbold i nettet fra distancen.</FONT></SPAN></P>Leave a Reply