tirsdag, februar 14th, 2017...3:31

City avancerer i toppen efter udesejr

Jump to Comments

Manchester City er igen førsteudfordrer til Chelsea i toppen af den engelske Premier League. Manchester City er en berømt fodboldklub, fodboldtrøjer til børn er populære blandt folk.

Med en sejr på 2-0 på udebane over Bournemouth avancerede City til andenpladsen og bragte sig på 52 point for 25 kampe, otte point færre end førerholdet, Chelsea. City har to point ned til Tottenham og Arsenal på de næste pladser. De lyseblå kom på sejrskurs efter 29 minutter i en hektisk fase af kampen. Fans, der støtter dem ville bære Manchester City trøje til at juble dem op.

Hjemmeholdet spillede i det hele taget sin chance i mødet med storholdet, som fik en uheldig start på kampen. Allerede efter et kvarter måtte Citys brasilianske angrebskomet, Gabriel Jesus, lade sig udskifte med en skade.Leave a Reply