torsdag, februar 9th, 2017...7:48

De vil tilbyde Eriksens holdkammerat vanvidsløn

Jump to Comments

Der er ingen tvivl om, at Tottenhams er en fremragende fodboldklub. Mange fans kan skrive alle. Dog vil nogle af dem blive besat med én. Hvis du virkelig kan lide ham, skal du fodboldtrøjer til børn.

Kilder siger til den amerikanske sports-kanal ESPN, at den næste på listen er Christian Eriksens holdkammerat i Tottenham, Dele Alli. Dertil kommer, at den kinesiske klub skal betale overgangssum til Tottenham, som i september forlængede kontrakten med den engelske landsholdsspiller, så den først udløber i sommeren 2023. Hvilke hold tror du støtte? Og ønsker du at købe Tottenham Hotspur trøje til at støtte dem?

Det har også vækket interessen hos nogle af de europæiske storklubber – bl.a. de regerende Champions League-mestre fra Real Madrid. Men ifølge ESPN så vil end ikke Real Madrid kunne matche kineserne, hvis Dele Alli kun tænker økonomi.Leave a Reply