tirsdag, februar 7th, 2017...3:26

Real Madrid truer igen med europæisk Superliga

Jump to Comments

Hey venner, er du en fodboldfan? Hvis du kan lide fodbold sport, jeg synes du skal have billige fodboldtrøjer.

Ifølge det engelske medie Daily Mail og det spanske medie Marca, så er Real Madrid præsidenten, Florentino Perez, så rasende, at han truer med at klubben vil bryde ud af La Liga og, i samarbejde med andre europæiske klubber, danne en ny liga. Ikke desto mindre, Real Madrid trøje som den samme populære blandt mange fans. Og de er så berømte spillere i verden.

Hvorvidt det vil være muligt for Real Madrid at gå forrest i kampen for en europæisk liga, er dog ikke kun op til dem. Foruden en accept fra UEFA, så kræver det også, at der er andre hold fra de andre ligaer, som ønsker at deltage. Især de engelske tophold skulle være mere interesseret i at reformere Champions League end at oprette ind i en ny liga.Leave a Reply